Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1369 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

Usluge

R+S grupa ima svoje korene i svoju osnovnu kompetenciju u oblasti elektrotehnike. Ovakvo težište rada dopunili smo dodatnim vidovima tehnike i delatnosti - posebno u sferi energetske i upravljačke tehnike, grejanja, klimatizacije, ventilacije i sanitarne tehnike, te u domenu pružanja usluga u industriji. Našim klijentima nudimo na jednom mestu sve ove vidove usluga koje su međusobno sve više povezane.

Elektrotehničko opremanje zgrada

Portofolio R+S u oblasti elektrotehničkog opremanja zgrada je široko postavljen: počev od ugradnje uređaje za snabdevanje električnom energijom, preko instalacija jake struje, pa sve do montaže elemenata tehnike za osiguranje bezbednosti i prenosa podataka. Pri tome pokrivamo sve sfere rada, počev od planiranja, preko izgradnje i puštanja u pogon, do servisiranja uz 24-časovno dežurstvo za sve upućene pozive.

Elektrotehnika u brodogradnji

U brodogradnji po pitanju elektrotehnike postoji veliki broj različitih zahteva i specijalnih procesa. Sa našim iskusnim timom, koji čine rukovodioci projekta, rukovodioci gradnje i stručno kvalifikovani monteri, predstavljamo profesionalne partnere brodogradilišta i brodskih prevoznika u zemlji i inostranstvu. Bilo da je reč o brodovima za krstarenja, kontejnerskim brodovima ili tankerima - mi obezbeđujemo perfektnu elektrotehničku opremu.

Energetska i upravljačka tehnika

Kada je reč o niskonaponskoj tehnici, tehnici automatizacije i pogona, kao i tehnici vodosnabdevanja i odvođenja otpadnih voda u stanju smo da elektrotehničke probleme bilo koje vrste rešimo na način kako to iziskuju same potrebe, ali i želje kupaca. Pored toga naš portfolio sadrži i razvoj softvera za upravljanje i vizualizaciju merne, upravljačke i regulacione tehnike, niskonaposnke tehnike i automatizacije procesa u zgradama, te automatizacije u brodogradnji.

Građevinska tehnika - grejanje, klimatizacija, ventilacija, sanitarni uređaji

Deo poslovanja R+S koji se odnosi na tehniku grejanja, klimatizacije, ventilacije i sanitarnih uređaja obuhvata profesionalnu analizu, planiranje i montažu, ali i izradu proračuna isplativosti, predlaganje mera za modernizaciju i rešenja u vezi sa energetskom efikasnošću. Ponudu usluga zaokružuju individualna rešenja za automatizaciju zgrada i tehniku provodnika u zgradama.

Usluge u domenu industrije

Bilo da je reč o održavanju, izgradnji postrojenja i cevovoda, konstrukcijama, automatizaciji i bezbednosti na radu, mi izrađujemo i nudimo individualna rešenja za najrazličitije branše. Naši eksperti preuzimaju poslove mehaničkog i elektro-održavanja svih proizvodnih postrojenja u preduzeću.

Personalni servis

Nastao na temelju preko 26-godišnjeg iskustva u domenu vrednosno orijentisanog pružanja personalnih usluga i razvoja stručnih radnika, personalni servis R+S nudi u ovoj branši svakako jedinstven globalan koncept stručnog usavršavanja zaposlenih. Pri tome regrutujemo kvalifikovanu radnu snagu za celokupnu R+S grupu, staramo se o tome da i našim kupcima obezbedimo stručne radnike i koordiniramo kontinuirano usavršavanje svih zaposlenih u R+S akademiji, osnovanoj u našoj kući.

Trgovina

Kako bismo obezbedili brzu i fleksibilni realizaciju poslovanja, razvili smo segment preduzeća koji se bavi trgovinom elektro-materijalom i koji se stara da se za potrebe svih R+S projekata širom Nemačke obezbedi tačno i pouzdano snabdevanje materijalom. Pored toga stručna lica imaju mogućnost i da kao krajnji potrošači profitiraju od naše široke palete proizvoda, koja uključuje prekidače, utičnice, detektore dima, kao i mnoge druge proizvode, dostupne u našoj "onlajn" prodavnici.

IT- usluga

Da bi sto više proširili portfelj specijaliziranih IT-riješenja, R+S 1. Januara 2017. ulazi u partnerstvo sa  hiko systems GmbH preduzećem iz Darmstata. Saradnja nije nova,naše preduzeće RUF(građevinska tehnologija) koje je unutar R+S holdinga i hiko systems saradjuju već godinama. Sada R+S grupa sudjeluje u uslužnom preduzeću hiko system.

 U hiko systems  usluge ubrajaju se npr. aktivne visokodostupne mrežne tehnologije, Serverhardware za klijente u Enterprise- okruženju, redundantna riješenja pohrane, izgradnja kompleksnih WLAN- infrastruktura, IP- kamera riješenja ili  oIP - telefonski uređaji. Isto tako u portfelju sadržava: klijent- serverske tehnologije, tehnologije virtualiziranja, Cloud- proizvodi za razna preduzeća, integrirani koncepti riješenja za VoIP i IP- kamere, sigurnosne i Firewall- tehnologije, Mobilni Devi E menagement, monitoring kao i održavanje. Kontrola troškova, projektni IT- Support kao i outsourcing IT- područja takodje stoje na planu novog partnerstva.

Zajedno sa hiko systems R+S  grupa svojim kupcima u buduće moze nuditi jos opširniju uslugu sa praktičnim IT riješenjima.