Error message

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1369 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

U pet etapa do R+S

 • Online prijava za posao

  Sva slobodna radna mesta možete pronaći na našoj berzi zapošljavanja. Ovde možete i direktno "onlajn" da konkurišete za neko od slobodnih radnih mesta. Načelno Vam preporučujemo da koristite naš "onlajn" formular za prijavu. Na taj način nam omogućavate da bez problema preuzmemo unete podatke i da u najkraćem roku odgovorimo na Vašu prijavu. Prednost za Vas: na ovaj način nemate bilo kakvih troškova, a za ispunjavanje formulara će Vam trebati samo otprilike 10-15 minuta. Naravno da imate mogućnost da uz prijavu priložite i svoju dokumentaciju za posao. Sama dužina trajanja postupka konkurisanja za posao i pojedinih etapa zavisi naravno i od Vaše raspoloživosti.
   

 • R+S program integracije

  R+S u okviru svog programa integracije, koji čine dve faze, priprema nove bosanske kolege intenzivno za život i rad u Nemačkoj …Više
       

 • Početak rada u okviru Vaše profesije

  Naši stručnjaci Vam pomažu prilikom obavljanja svih formalnosti, oni poznaju najbolje nastavnike jezika, kao i najbolja mesta za razonodu i razgledanje znamenitosti. Pružićemo Vam svu podršku tokom prvih dana i nedelja na Vašem novom radnom mestu, ali ćemo Vam pomoći i ponudom naših specijalnih kurseva kako biste po potrebi eliminisali eventualno postojeću neusklađenost između zahteva Vašeg novog radnog mesta i obrazovanja koje ste stekli. Podršku ćemo Vam pružiti u svakom pogledu.
   

 • Planiranje karijere

  Dodatno obrazovanje i usavršavanje predstavljaju suštinski značajne elemente u okviru dinamične zanatske branše. Iz tog razloga je R+S akademija sebi postavila zadatak da svim zaposlenima pruži mogućnost za lično i stručno usavršavanje, te da ih na taj način pripremi za suočavanje sa novim izazovima.

  Sa svojim sistemom za dalje obrazovanje i usavršavanje R+S akademija pruža podršku svim zaposlenima na njihovom putu ka uspehu. Ona prati učenike tokom školovanja i pomaže im prilikom pripremanja ispita. Međutim, ona isto tako pruža podršku i svim zaposlenima sa već stečenim kvalifikacijama u oblasti tehnike, privrede i ekonomije na putu ka obavljanju radnih zadataka zaposlenih na rukovodećim radnim mestima.

  U ponudi se nalazi više od 250 seminara - počev od sticanja stručnih kvalifikacija u okviru pojedinih težišta delatnosti, preko specijalnih obuka za zaposlene na rukovodećim radnim mestima, pa sve do informatičkih i jezičkih kurseva. Optimalno tehničko usavršavanje naših zaposlenih obezbeđuje se putem organizovanja individualnih seminara, koji se planiraju i realizuju u dogovoru sa našim dobavljačima.
       

 • Osećati se kao kod kuće

  Novi ste u Nemačkoj i mnogo toga Vam se čini stranim: jezik, navike ljudi, ponuda robe u prodavnicama ili jednostavno grad kao takav u kojem sada živite. R+S će Vam pomoći da se bolje snađete, pokazaće Vam najlepša mesta u gradu, pomoći će Vam prilikom traženja stana, te će nastojati da Vam na svaki drugi način približi Vašu novu domovinu.