Error message

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1369 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

Misija

Usluge koje pružamo kupcima

Mi smo izuzetno učinkovito preduzeće za obavljanje uslužnih delatnosti u okviru građevinske, brodske i industrijske tehnike, kojim neposredno rukovodi njegov vlasnik. Pri tome težište stavljamo na sferu elektrotehnike. Portfolio naših proizvoda i usluga nam omogućava da na optimalan način zadovoljimo sve zahteve kupaca. Naše usluge krase pre svega visoko zanatsko umeće, kvalitet, fleksibilnost, kao i fer odnos cene i pruženih usluga. Zahvaljujući našoj širokoj paleti proizvoda i usluga u stanju smo da naše kupce ispratimo sve do kompletnog tehničkog opremanja objekata. Izradom koncepta za servisiranje i održavanje tehničkih postrojenja, specijalno prilagođenih konkretnim zahtevima, osiguravamo očuvanje njihove funkcionalne ispravnosti i vrednosti. U središtu svih naših aktivnosti stoji obezbeđivanja koristi našim kupcima u okviru poslova koji su nam oni poverili. To znači da sve naručene usluge pružamo bez grešaka i na potpuno zadovoljstvo naših kupaca. Zahvaljujući našem bogatom iskustvu, stečenom tokom planiranja i izgradnje najrazličitijih postrojenja, u stanju smo da našim kupcima aktivno pružamo savete i da im iznosimo alternativne predloge po pitanju troškova, funkcionalnosti i energetske efikasnosti. Da po svaku cenu prednjačimo po pitanju cena, svakako nije naš strateški cilj.

Naše usluge obuhvataju sledeće:

  • Elektrotehničko opremanje zgrada
  • Elektrotehnika u brodogradnji
  • Energetska i upravljačka tehnika
  • Tehnika opremanja zgrada - grejanje, klimatizacija, ventilacija, sanitarni uređaji
  • Usluge u domenu industrije
  • Personalni servis
  • Trgovina

Zaposleni

Kvalifikovani radnici, orijentisani na postizanje što većeg učinka, koji uz to rade preuzimajući odgovornost, predstavljaju isto tako preduslov za naše modele poslovanja, kao i načelo postojanja uvek dovoljnog broja zaposlenih i njihove raspoloživosti. Stoga veliki značaj pridajemo regrutovanju novih radnika, kao i procesu obrazovanju i usavršavanju tokom njihovog celokupnog rada u preduzeću. Razvoj zaposlenih i stručne radne snage predstavljaju bitne zadatke našeg rukovodećeg kadra. Zaposleni se ne samo individualno upućuju na interne puteve za razvoj karijere, već se ti putevi i dokazano otvaraju. Naša vlastita R+S akademija, kao i Centar za stručno usavršavanje "RÜBSAM", koji je priključen R+S grupi, predstavljaju značajan i etabliran segment kulture našeg preduzeća.

Sa trenutno preko 400 učenika na profesionalnoj obuci za najrazličitija zanimanja mi iskazujemo svoju spremnost da preuzmemo veliku društvenu odgovornost kada je reč o obrazovanja mladih ljudi, te na taj način istovremeno obezbeđujemo podmladak koji će osigurati zacrtani privredni rast. I nakon završenog školovanja pružamo podršku našim zaposlenima kako bi se dalje usavršavali i postali npr. majstori ili tehničari studirajući uz rad.

Kako bi se prevazišao problem sa pomanjkanjem kvalifikovane radne snage u Nemačkoj, R+S grupa se počev od 2013. godine okrenula državama Istočne Evrope: od tada se regrutuje i inostrana kvalifikovana radna snaga za potrebe tržišta rada u Nemačkoj. R+S aktivno traži radnike, školovane za tehničko opremanje zgrada i industrijsku tehniku, koji su u potrazi za dugoročnom profesionalnom perspektivom u Nemačkoj.

Mi naše zaposlene redovno informišemo o ekonomskom razvoju našeg preduzeća, kao i o suštinski značajnim dešavanjima u okviru grupacije preduzeća. Kada je reč o ophođenju prema zaposlenima unutar preduzeća i o kontaktima sa našim partnerima na tržištu mi poštujemo vrednosti kao što su iskrenost, korektnost i uvažavanje. Očuvanje zdravlja i radne sposobnosti nalazi se u fokusu našeg delovanja. Polazeći upravo od ovih činjenica, koje se podrazumevaju same po sebi, mi isto tako pružamo i podršku našim zaposlenima prilikom rešavanja pitanja starosnog zbrinjavanja, ali i u pogledu očuvanja vlastite radne snage u slučaju eventualnog nastanka nesposobnosti za obavljanje izučenog zanimanja.