Error message

 • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (line 1369 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/bootstrap.inc).
 • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /kunden/355211_36119/rp-hosting/1025/14/ruebsam.de/includes/menu.inc).

O preduzeću R+S

R+S je grupacija preduzeća sa vlasničkim upravljanjem, koja pruža prije svega zanatske usluge i koja je širom Njemačke prisutna u sferi građevinske, brodske i industrijske tehnike. U oblasti elektrotehnike, sferi na koju stavljamo posebno težište, planiramo, realiziramo i upravljamo projektima u domenu izgradnje komunalnih i privrednih objekata, zdravstvenih ustanova, ali i u brodogradnji i gradnji industrijskih postrojenja. Zahvaljujući našim dodatnim tehničkim kompetencijama u sferi energetske i upravljačke tehnike, kao i tehnike grijanja, klimatizacije, ventilacije i sanitarnih uređaja, te sferi izrade i revitalizacije objekata, u mogućnosti smo da našim klijentima ponudimo sveobuhvatno tehničko opremanje objekata spremnih za stavljanje u pogon. Naš portfolio u domenu industrijskih usluga obuhvata ne samo poslove održavanja objekata, već i izgradnju postrojenja i cjevovoda, ali i poslove konstruiranja, automatizacije i bezbjednosti na radu.

 • Misija

  Mi smo izuzetno učinkovito preduzeće za obavljanje uslužnih delatnosti u okviru građevinske, brodske i industrijske tehnike, kojim neposredno rukovodi njegov vlasnik.

 • Usluge

  R+S grupa ima svoje korjene i svoju osnovnu kompetenciju u oblasti elektrotehnike. Ovakvo težište rada dopunili smo dodatnim vidovima tehnike i djelatnosti

 • Lokacije

  Sa većim brojem lokacija u Njemačkoj R+S grupa nudi kompletne usluge po pitanju komfora i bezbjednosti. Na ukupno 24 lokaciji u Njemačkoj predstavljamo sinonim za kvalitet i kompetentnost.

 • Reference

  Nasim klijentima nudimo kompletnu uslugu u oblasti izgradnje po sistemu „kljuc u ruke“